breaking news

a plane crushed into the Hudson river, intact.
146 passengers, a crew of 5, all survived. thanks to the pilot.
we’re blessed.

看了video,飞机的着水比着陆还姿态完美。
美国,是个建立在个人英雄主义上的国家。
很可爱。很强大。

About GloriaYuYANG

art historian, writer, Ph.D. of Japanese art and architecture,
此条目发表在未分类分类目录。将固定链接加入收藏夹。

1 Response to breaking news

  1. shiwen说道:

    take care还要木耳不我明天给你邮去 我回家了 呵呵 随时欢迎你电话

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 登出 /  更改 )

Google photo

您正在使用您的 Google 账号评论。 登出 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 登出 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 登出 /  更改 )

Connecting to %s